Energieke en leergierige leerkracht

Wij verzorgen onderwijs en zorg voor zeer moeilijk opvoedbare maar erg lieve kinderen (ZMOK). Ons onderwijs richt zich op het behalen van de landelijk vastgestelde kerndoelen; hierbij volgen we de kerndoelen voor het reguliere onderwijs. De Mr. de Jonghschool doet dit bewezen goed: en ontving het predicaat 'Excellente school 2018-2021'.

De Mr. de Jonghschool besteedt naast de vastgestelde kerndoelen veel aandacht aan de sociaal emotionele ontwikkeling. We zetten hiervoor de speciale methode ‘Leefstijl’ in. Leefstijl richt zich op de sociale vaardigheden en het omgaan met emoties. Ook werken we aan deze ontwikkeling door middel van persoonlijke doelen op de doelenmeter.

De Mr. de Jonghschool probeert in haar totale aanpak traumasensitief op te treden en oog voor ieder individu te hebben. Daarnaast willen we kinderen gewoon een leuke en veilige schoolperiode bieden en ze uitdagen om hun talenten te tonen.

Wat hebben we jou te bieden:

We bieden je goede begeleiding in een divers en innovatief team met hart voor de leerlingen, ouders én voor de collega's. We hebben een gemotiveerd team dat niet alleen hard werkt, maar dat ook samen successen viert. We zijn 'goed' beoordeeld door de inspectie en sinds 2017 een Excellente School. We zijn onszelf aan het scholen in traumasensitief onderwijs. Kortom een school waar kwaliteitsverbetering, opbrengstgericht werken en veiligheid speerpunten zijn. We bieden je een tijdelijke baan met uitzicht op vast. Je wordt ingeschaald volgens CAO-PO in schaal L11.

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Klik hier voor de gehele vacature tekst. Meer informatie over de Mr. de Jonghschool kun je vinden op www.mrdejonghschool.nl .

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dirk Koops, directeur van de school (06-24266610). Je motivatiebrief en CV kun je per mail sturen naar d.koops@orion.nl.

Vacature details

  • Leerkracht
  • Vast
  • 32-40
  • Startdatum: Per direct

Contact